Met nieuws, nieuwtjes en mededelingen uit het Stadsdorp Utrechtsestraat. Email: stadsdorp.utrechtsestraat@gmail.com.
WWW: www.stadsdorputrechtsestraat.nl/sus

Uitgave: Startgroep Stadsdorp Utrechtsestraat

Welkom
Wij willen samen met onze buren iets betekenen voor elkaar en van de Utrechtsestraat een nog leefbaardere buurt te maken, voor jong en oud. Ons stadsdorp behelst de "taartpunt" van Reguliersgracht tot Amstel, en van Weteringschans tot Rembrandtplein. Met de Utrechtsestraat als centrale as.

Op At5
Afgelopen dinsdag 16 februari 2016 werd het programma Straten van Amsterdam van AT5 uitgezonden. In dit programma werden een aantal buurtbewoners geïnterviewd door Frank Awick over hun huis en passie en hun buurt Kerkstraat-Amstelveld. De geïnterviewden waren Simon en Rita, de acteur John van Eerd en Peter. Aldus Martje van der Heide, die dit bericht instuurde.

http://www.at5.nl/gemist/tv/272/21363/-

Ook al in november 2014 kwam de buurt op de TV, toen de Falckstraat aan de beurt was. Ook een buurt met passie. Met een paar bekende personen en personages, uit verleden en hedenEn ook ons Stadsdorp Utrechtsestraat komt over het voetlicht!

http://www.at5.nl/gemist/tv/272/16346/-/26

Buurtborrel 16 Maart:
De Buurtborrel doet het goed. We waren er weer met velen.

Café Krom, hoek Utrechtsestraat/Kerkstraat,
de woensdagmiddag omstreeks de 15e van de maand, vanaf 17.00 tot ± 19.00.

Buurt tafel op 1 Maart
De buurt tafel vindt plaats op iedere eerste dinsdag van de maand. De volgende buurttafel in 2016

is op 1 maart. We eten weer bij Sluizer, Utrechtsestraat 45. Inloop 18:30. NB: geen vast menu, iedereen bestelt voor zich a la carte en rekent zelf af.

 

Kleine Huisdieren Oppasservice
Alberdien en Martje zijn gestart met een oppas bemiddelingsservice. Wij brengen huisdier eigenaren en oppassers bij elkaar. Het gaat daarbij om incidentele oppas diensten voor korte periodes; zoals vakantie, weekendje weg, tijdelijke ziekte.

Vooraf inschrijven is nodig om een zo passend mogelijke oppas of huisdier voor u te vinden. Wilt u tijdelijk baasje worden en/of heeft u oppas nodig, dan komen wij graag bij u langs om samen het formulier in te vullen. Hoewel wij de Informatie zorgvuldig samenstellen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden voor enige schade ten gevolge van deze service.

Alberdien & Martje 

Afspreken: Klik Hier!
(Deze dienst is kostenloos voor Stadsdorp Utrechtsestraat)

Jeu de Boules op het Amstelveld
Winterstop tot april 2016, nog even dus, een maandje maar!.

Iedere maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Onder leiding van Cerine.

De maandelijkse borrel van het Roze Stadsdorp Amsterdam

maar overkoepelend voor heel Amsterdam en ook heel gezellig: Klik Hier of Hier