Met nieuws, nieuwtjes en mededelingen uit het Stadsdorp Utrechtsestraat. Email: stadsdorp.utrechtsestraat@gmail.com
WWW: www.stadsdorputrechtsestraat.nl/sus

Uitgave: Startgroep Stadsdorp Utrechtsestraat

Welkom

Wij willen samen met onze buren iets betekenen voor elkaar en van de Utrechtsestraat een nog leefbaardere buurt te maken, voor jong en oud. Ons stadsdorp behelst de "taartpunt" van Reguliersgracht tot Amstel, en van Weteringschans tot Rembrandtplein. Met de Utrechtsestraat als centrale as.

Een winterslaapje

In de maandbrief april stond; het was koud, behoorlijk koud, in februari en maart, en de in januari al bijna uitbundige natuur heeft een stap teruggenomen. Het werd een reuzenstap, tot en met een Koningsdag met ijsmuts op! Gelukkig was het wel een leuke Koningsdag in onze buurt met een prachtige kindermarkt op het Amstelveld en een leuk feest bij Oosterling De Buurttafel en Buurtborrel waren er ook.

Initiatief!

De afdeling sport van Stadsdeel Centrum, Sciandri Sportmanagement, nam contact op met de Startgroep. Zij werken in opdracht van het stadsdeel. In deze opdracht ligt het opzetten van 5 wandelgroepen.

Ze hebben er al 4 voor elkaar gekregen en ze vragen aan ons, of er interesse zou zijn binnen ons Stadsdorp voor een gratis wekelijkse wandeling voor ouderen!

Ja? Stuur een mailtje terug, in antwoord op de mail van vandaag!

In mei zijn er weer Jeu de Boules op het Amstelveld, de Buurttafel en de Buurtborrel. De Buurtborrel doet het goed. We waren er weer met velen

Cafe Krom, hoek Utrechtsestraat/Kerkstraat,
de woensdagmiddag omstreeks de 15e van de maand, vanaf 17.00 tot ± 19.00.

page1image15328 page1image15488 page1image15648 page1image15808 page1image15968 page1image16128 page1image16288 page1image16448 page1image16608

IN MEI: 18 mei!

page2image984

Buurttafel
De buurt tafel vindt plaats op iedere eerste dinsdag van de maand. De volgende buurttafel in 2016

is op 3 mei. We eten weer bij Sluizer, Utrechtsestraat 45. Inloop 18:30. NB: geen vast menu, iedereen bestelt voor zich a la carte en rekent zelf af.

page2image3824 page2image3984

Kleine Huisdieren Oppasservice

page2image4680

page3image408

Alberdien en Martje zijn gestart met een oppas bemiddelingsservice. Wij brengen huisdier eigenaren en oppassers bij elkaar. Het gaat daarbij om incidentele oppas diensten voor korte periodes; zoals vakantie, weekendje weg, tijdelijke ziekte.

Vooraf inschrijven is nodig om een zo passend mogelijke oppas of huisdier voor u te vinden. Wilt u tijdelijk baasje worden en/of heeft u oppas nodig, dan komen wij graag bij u langs om samen het formulier in te vullen. Hoewel wij de Informatie zorgvuldig samenstellen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden voor enige schade ten gevolge van deze service.

Alberdien & Martje

Afspreken: Klik Hier!
(Deze dienst is kostenloos voor Stadsdorp Utrechtsestraat)

Jeu de Boules op het Amstelveld

Iedere maandagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. Onder leiding van Cerine

page3image7712 page3image7872 page3image8032 page3image8200

page4image424

Andere links:

De maandelijkse borrel van het Roze Stadsdorp Amsterdam

Niet precies van het Stadsdorp Utrechtsestraat,
maar overkoepelend voor heel Amsterdam en ook heel gezellig: Klik Hier of Hier

De volgende borrel is op dinsdag 17 mei.

De Officiële Website van de Utrechtsestraat: Klik hier. Alle info over onze Utrechtsestraat.
En ook hier: http://utrechtsestraat.nl