Met nieuws, nieuwtjes en mededelingen uit het Stadsdorp Utrechtsestraat. Email: stadsdorp.utrechtsestraat@gmail.com

WWW: www.stadsdorputrechtsestraat.nl/sus

Welkom

Uitgave: Startgroep Stadsdorp Utrechtsestraat
Let op! Speciale Avond op 27 september!

Wij willen samen met onze buren iets betekenen voor elkaar en van de Utrechtsestraat een nog leefbaardere buurt te maken, voor jong en oud. Ons stadsdorp behelst de "taartpunt" van Reguliersgracht tot Amstel, en van Weteringschans tot Rembrandtplein. Met de Utrechtsestraat als centrale as.

Speciale Avond op 27 september!
We zijn bezig met het organiseren van weer een speciale avond, op 27 september. Houdt die datum vast! Binnen enkele dagen komt er een flyer in de bus:

Oproep!.
De start groep kwam deze week bij elkaar voor overleg. E nodigen graag buren uit om met ons mee te denken en ons bij activiteiten te helpen. Die willen we organiseren voor jong en oud. Stuur ons een mailtje en dank alvast!

In ook in oktober en november zijn er. Natuurlijk afhankelijk van het weer ,Jeu de Boules op het Amstelveld, de Buurttafel en de Buurtborrel.

Jeu de Boules op het Amstelveld
Iedere maandagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur.
Onder leiding van Cerine. Kijk op de website, want ze is er niet altijd. Zo niet: de ballen liggen bij NEL!

De Buurtborrel doet het goed. We waren er weer. Misschien in september nog een keer buiten!

Cafe Krom, hoek Utrechtsestraat/Kerkstraat,
de woensdagmiddag omstreeks de 15e van de maand, vanaf 17.00 tot ± 19.00.

In oktober: 12 oktober! In november: 16 november!

Buurtborrel
De Buurt tafel vindt plaats op iedere eerste dinsdag van de maand. Restaurant Soenda Kelapa, Utrechtsestraat 89, ontvangt ons graag op dinsdag 4 oktober en dinsdag 1 november tussen 18:30 en 18:45.

Het aantal plaatsen is beperkt. Met de opkomst van de laatste keer in ons hoofd reserveren we een tafel voor 10 personen. Maar er is nog meer plaats, evenwel niet veel. Vol = vol! En misschien krijgen we (weer) een speciale prijs voor een gerecht!

Buurttafel
Zien we elkaar ook iedere week op het Amstelveld op maandag morgen? Misschien een kopje koffie bij Marcella pakken? Planten- en Bloemenmarkt: de mooiste van Amsterdam.

Foto van Dirk de Winter: zijn plek bij de Kerkstraat

Andere links:
De maandelijkse borrel van het Roze Stadsdorp Amsterdam
Niet van het Stadsdorp Utrechtsestraat, maar overkoepelend voor heel Amsterdam en ook heel gezellig.

De Officiële Website van de Utrechtsestraat: Klik hier. Alle info over onze Utrechtsestraat. En ook hier: http://utrechtsestraat.nl/